Az infrapanel.eu nagy választékkal várja

Nagy választékkal és kedvezményes árakkal várjuk a webáruházunkban, vagy személyesen Budapesten ahol megtekintheti a kínálatunkat.

Infrapanel áruház Önnek megfelelő minőségű és teljesítményű infrapaneleket kínál. A panelek kiválasztása nagyban függ a lakás hőigényétől, és annak szigetelésétől. Egy bizonyos lakás panel szükséglete sokban számít a hőszigetelésétől, melyek kiszámításában a szakembereink készségesen segítenek. Az infrapanelek lapos fűtőtestek, melyek akár falra, mennyezetre, de kisebb panelek esetén az íróasztal vagy a munkapult alá is szerelhető. Az infrapanelek könnyen felszerelhetőek és csak elektromos áramot igényelnek a működtetésükhöz. Az infrapaneles fűtés az egyik legkorszerűbb technológia, mely akár olyan dizájn elemekben is elrejthető, mint egy tükör vagy egy kép, így akár teljesen észrevétlenül olvad be a környezetbe. Telepítési költségük is rendkívül alacsony, kivéve, ha rögtön napelemes rendszerbe is befektetünk.

Abban az esetben a megindulás nagyobb összeget igényel, de későbbiekben minimálisra csökkenhet a fűtésszámlánk. Kiváló megoldás lehet a mindennapokra és akár hétvégi házak fűtésénél is. Némely panelek mozgathatóak, így magunkkal vihetjük, olyan helyre melyek nem rendelkeznek fűtéssel. Az infrapanel fogyasztását nehéz megmondani, hisz minden embernek más a hőigénye. Sokban függ a kívánt hőmérséklettől, a lakás szigetelésétől, annak nagyságától és a külső hőmérséklettől is. Az infrapaneles fűtés tökétes kiegészítő fűtés lehet kisebb helyiségekben ahol nincs hely más fűtés alkalmazására. Egész otthonunk fűtése is megoldható az infrapanelek fűtésével, ebben az esetben nagyon fontos a pontos kiszámolás a szükséges panelek számáról. Bármilyen információval kapcsolatban forduljon az ügyfélszolgálathoz, melyet a +36-30/879-4403 telefonszámon ér el.