Hordozható led reflektor

A hordozható led reflektorokat tölteni lehet akár 360V-ról, valamint kocsiban is 12V-ról, ráadásul ezek akkumulátoros reflektorok, amik kaphatóak 10W-os, valamint 20W-os teljesítménnyel is. A reflektor stabilan áll a fém váz segítségével, és biztonságos fogást is biztosít szilárdságának és erősségének köszönhetően. Bővebben a reflektorról weboldalunkra kattintva olvashat.

Hordozható led reflektor rendelhető igen kedvező áron, villámgyors kiszállítással és garanciával a led24.hu weboldalon, tehát ha ön is már régóta szeretne beszerezni egy hordozható, akkumulátoros led reflektort, akkor itt az alkalom, mert termékeink ötcsillagos értékelésűek, így nem fog bennük csalódni. A 20W-os akkumulátoros reflektor természetes fehér fényt bocsát ki, és könnyen hordozható is, így bárhová magával viheti. A fényereje is két fokozatban állítható is, a leadott fényereje pedig lehet akár 1600 lm is. A reflektor feltöltése nagyjából 5 órát vesz igénybe, utána pedig 3 órán keresztül folyamatosan használható lesz majd. Csapatunk erre a reflektorra is két éves garanciát vállal.

Ha netán megtekintené a teljes reflektor kínálatot, vagy bővebben olvasna a termékekről, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a led24.hu-t, hiszen itt minden információt és részletet megtudhat a reflektorokról, valamint megtalálhatja a garancia részleteit is. Amennyiben kérdések merülnének fel a led reflektorokkal kapcsolatban, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal és bátran tegye fel a kérdéseit az info@led24.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 30 879 4403-at és kollégáink minden kérdésre válaszolnak majd. A nálunk kapható reflektorok megbízhatóak, jól működőek és márkásak, tehát megéri hozzánk fordulni.