Tradicionális Reiki tanfolyam

Ismerje meg Ön is a reiki által közvetített tiszta energiát. Merüljön el a reiki világában és lelje meg a gyógyítás és önfejlesztés legbékésebb módját. Tegye könnyebbé mindennapjait! Gendai Reiki Ho tanfolyam és kezelések érhetők el a japán tradíciót követve. Tiszta forrásból merülő erő a teljes gyógyulásért.

Reiki tanfolyam várja Önt egy igaz reiki mester tanításában. Önnek is lehetősége nyílik most arra, hogy megtapasztalja a Gendai Reiki Ho felemelő hatását. Látogassa meg a www.reikidunavarsany.hu weboldalt és olvassa el a részleteket. A reiki minden fokozatának elsajátítására adott a lehetőség. Shoden vagyis a reiki első fokozatát folyamatosan tanítják. Abban az esetben, ha Ön nem tud megjelenni az előírt időpontokban vagy túl messze lakik, akkor Skypeon keresztül is lehetőség van elsajátítani a Reiki tanfolyam minden lépését. Kerüljön Ön is közelebb saját magához és ezáltal segíthet akár másoknak is.

Első körben megismerkedik az energiával. A Reiki öt alapelve vagy a Gokai ismerete jobbá teheti a mindennapokat. Ismerje meg a Reiki hiteles és igaz történetét. Megtisztul az aura. Meditáció és nyugalom fogja Önt végig kísérni az úton. Adjon és kapjon éltető és tiszta energiát. A weboldalon számos hasznos információt fog találni a képzésekről és magáról a reikiről. A reiki tanfolyam alatt Ön megértheti, hogyan működik a kézrátétellel való gyógyítás. Megtanulhatja az Usui Reiki Ryoho eredeti technikáit. Amennyiben szeretné Ön is megtapasztalni a Reiki energia erejét, jelentkezzen bátran Wagner Lajos, Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mesternek. Hívja a +36-70-70-34-352 telefonszámot vagy írjon levelet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre. Önt is várja a Gendai Reiki fantasztikus hatása.